Nagy szemű szőlőt megtisztítunk, megmossuk, lecsurgatjuk, üvegekbe rakjuk.
Az
üvegeket feltöltjük vízzel, a vizet visszamérjük, minden liter vízhez
60 dkg cukrot adva, szirupot főzünk. Az üvegeket a forró sziruppal
feltöltjük,nagyon kevés szalicilt szórunk rá, lekötjük és forrástól
számítva 10 percig, gőzöljük. Az edényben hagyjuk kihűlni.
Kedves Rózsa! Ajánlom a pszihiátrát, bár azt hiszem, ilyen súlyos esettel már nem is foglalkoznak. Csak az erdélyi medvéknek adják játszani
VálaszTörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésAki nem akarja enni az ételüket görgessen tovább,itt nem politizálunk,nem az az oldal !!!!
VálaszTörlésÉn szölö közé szegfüszeget teszek, tartósítószerként meg nátrimbenzonátot használok. Isteni sült húsihoz!
VálaszTörlésÚgy tudtam,a nátriumbenzoát csak erősen savas ételeknél fejti ki jól a hatását.
Törlés