2014. február 16., vasárnap

Kaszinó tojás




Franciasaláta ágyat készítünk. Itt


A franciasalátát tálra rakjuk, szépen elsimítjuk, bevonjuk a majonézzel, és erre jönnek a tojások.

Személyenként 1-2 tojást keményre főzünk, hideg vízzel leöblítjük. Ha lehűlt meghámozzuk, kettévágjuk, sárgájukat óvatosan kiemeljük, és mély tálba gyűjtjük, a tojásfehérjéket egy tálra rakjuk.
A tojássárgákat szitán áttörjük, vagy villával finomra összezúzzuk. Minden tojássárgájára egy kiskanál vajat, ugyanannyi pástétomot számítva, habosra keverjük, simára összedolgozzuk a tojássárgájával, közben mustárral, sóval, borssal, finomra vagdalt petrezselyemzölddel fűszerezzük.
A tölteléket, kiskanál, nyomózsák, vagy tortadíszítő segítségével púposan a tojássárgáják helyére betöltjük. Rárakjuk a francia salátára.

Petrezselyem levélkével, piros arany pöttyel díszítjük.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...