2014. március 12., szerda

Lucskos káposzta


Hozzávalók :
 60 dkg sertés hús
1 közepes fej édes káposzta
Zsír vagy olaj
1 fej hagyma
2-4 paradicsom
2 kanál liszt
só ,bors , pirospaprika
kapor ,csombor
tejföl .

A hagymát apró kockákra vágva zsiradékon megdinszteljük ,megszórjuk pirospaprikával hozzátesszük a kockákra megvágott húst,a kis kockákra vágott káposztát,a lehámozott apróra vágott paradicsomot,felöntjük annyi vízzel hogy a káposztát ellepje .Hozzátesszük a megvágott csombort, kaprot, sót, borsot,kevés Erős Pistát.Lefödve ,lassú tűzön puhára pároljuk.A lisztből világos rántást készítünk és besűrítjük a levest.
Tejfölet kínálunk hozzá .


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...