Hozzávalók :
3 kg paradicsom
1,50 kg gogos,(paradicsompaprika )
1,50 kg szegedi paprika (piros)
1/2 l olaj
6 db aszpirin
egy csokor petrezselyemzöld
Minden kg zöldséghez egy evőkanál só
Az olajat tűzre teszem, hozzáteszem a laskára megvágott ,paradicsompaprikát, szegedi paprikát majd a megvágott paradicsomot.
Lassú tűzön addig dinsztelem amíg az olaj feljön a tetejére. Ekkor kimerítek a levéből feloldom benne az aszpirint és visszateszem, hozzáteszem az apróra vágott petrezselyemzöldet, kicsit összeforralom és előmelegített befőttesüvegekbe rakom, majd száraz dunsztba teszem.
1,50 kg szegedi paprika (piros)
1/2 l olaj
6 db aszpirin
egy csokor petrezselyemzöld
Minden kg zöldséghez egy evőkanál só
Az olajat tűzre teszem, hozzáteszem a laskára megvágott ,paradicsompaprikát, szegedi paprikát majd a megvágott paradicsomot.
Lassú tűzön addig dinsztelem amíg az olaj feljön a tetejére. Ekkor kimerítek a levéből feloldom benne az aszpirint és visszateszem, hozzáteszem az apróra vágott petrezselyemzöldet, kicsit összeforralom és előmelegített befőttesüvegekbe rakom, majd száraz dunsztba teszem.
Az aszpirin minek bele az nem gyógyszer?
VálaszTörlésAz is szalicil
VálaszTörlés