Hozzávalók:
1 megtisztított fiatal nyúl, zsír, 3-4 gerezd fokhagyma, só.
A
fiatal nyulat négy darabra vágjuk, sózzuk, a darabokat forró, bő
zsírban pirosra sütjük. Sütés közben többször megforgatjuk, anélkül, hogy
beleszúrnánk.
Amikor készre sültek, néhány gerezd fokhagymát sóval összepépesítünk, kevés vízzel keverjük, és a pecsenyére locsoljuk. Néhány percig együtt pároljuk.
Amikor készre sültek, néhány gerezd fokhagymát sóval összepépesítünk, kevés vízzel keverjük, és a pecsenyére locsoljuk. Néhány percig együtt pároljuk.
Zsírban sült burgonyával, rizzsel, salátával tálaljuk.
Csak fiatal, süldő nyulat készíthetünk ezzel a módszerrel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése