2014. február 3., hétfő

Sült csirkemell,hagymás csirkemájjal



Hozzávalók :
1 egész csirkemell
50 dkg csirkemáj
3 nagy fő hagyma
1 piros kaliforniai paprika
só bors,pirospaprika,olaj.

A csirkemellről a bőrt lehúzzuk,a húst a csontról szeletekben levágjuk,kicsit kiveregetjük.Sózzuk, borsozzuk és kevés forró olajban megsütjük.

A vékony laskára megvágott hagymát,és paprikát,forró olajon pároljuk amíg zsírjára sül ,megszórjuk pirospaprikával,hozzáadjuk a májat jól összeforgatjuk ,kis vizet öntünk alá és készre pároljuk.Meghintjük kevés borssal,ízlés szerint sózzuk.

Petrezselymes krumplival tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...