2014. február 3., hétfő

Mindent bele pizza





Hozzávalók a tésztához :
20 dkg liszt
1 dl tej
1 dkg élesztő
2 kanál olaj
só.

Töltelékhez :
 bacon szalonna
1 fej hagyma
2 db virsli
pár karika disznó szalámi
sajt
kecsap
pirospaprika.

Az élesztőt langyos tejben felfuttatjuk,a többi hozzávalókat összegyúrjuk ,hozzátesszük a felfuttatott élesztőt és jól kidagasztjuk.
Kétszeresére kelesztjük.
Mikor megkelt,kinyújtjuk és nagy kerek kizsírozott formában (30 cm átmérőjű)félig megsütjük.

Míg sül elkészítjük a tölteléket :
Bacon szalonnát megolvasztunk,tepertőjét kiszedjük,zsírjában egy fej apróra vágott hagymát megdinsztelünk,megszórjuk piros paprikával.Két db virslit karikára megvágunk és beleforgatjuk a paprikás zsírba.
A félig megsült tésztát kivesszük a sütőből,megkenjük kecsap-al,rárakjuk a tepertőt és a hagymás virslit,szalámi darabkákat rakunk rá,megszórjuk paradicsompaprikából vágott darabkákkal és sajtot reszelünk rá.
Visszatesszük a sütőbe és készre sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...