Hozzávalók:
6 vastag
szelet borjúhús
12 vékony
szelet sajt
6 szelet
sonka
A
panírozáshoz: tojás, liszt, zsemlemorzsa
Olaj a
sütéshez
A sajtot és
sonkát vékony szeletekre vágom.
A borjúhús
szeleteket ujjnyi vastagságúra felszeletelem, majd éles késsel zsebet vágok (beleszúrom
a kést és szépen megnyitom a húst, nem egészen a széléig) majd a sonkát két
vékony szelet sajt közé fektetve behelyezem.
Fűszerezem,
só, bors, pirospaprika keverékével, állni hagyom, amíg elkészítem a panírt.
Egy kisebb
tálba lisztet szitálok, egy másikba felvert tojást, amit fűszerezek, egy
harmadik tálkába a zsemlemorzsa kerül. A húsokat egyenként előbb a lisztbe,
majd a felvert tojásba, végül a zsemlemorzsába forgatom, majd bő forró olajban
kisütöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése