2014. március 4., kedd
Hagymás rostélyos párolva
Hozzávalók :
70-80 dkg rostélyos (hátszín)
3 fej hagyma
liszt
zsiradék
só,bors,egy kanál lecsó.
A rostélyost szeletekre vágjuk és kiverjük.Sóval,borssal megszórjuk,lisztbe forgatjuk és forró zsírban pirosra sütjük.A zsírban aranysárgára pirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát,rárakjuk a húst,feltöltjük fél pohár vízzel,hozzátesszük a lecsót és fedő alatt puhára pároljuk,közben a vizet ha szükség pótoljuk és a szeleteket megmozgatjuk nehogy lesüljenek.Időnként meg is fordítjuk és a hagymás mártást is jól felkavarjuk.
Krumplipürével,salátával tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése