Hozzávalók:
2 db
csirkemell
Só, bors,
paprika
2-3 gerezd
fokhagyma
Töltelékhez:
20 dkg sajt
5 dkg vaj
1
tojássárgája
1 csokor
petrezselyem zöld
Só, bors
A panírhoz:
Liszt,
tojás, zsemlemorzsa
A sütéshez:
Olaj vagy zsír vagy fele-fele
A húst és a
fokhagymát ledaráljuk, sózzuk, borsozzuk és összegyúrjuk.
A
töltelékhez a sajtot lereszeljük, összegyúrjuk a vajjal, tojássárgával az
apróra vágott petrezselyemzölddel és sózzuk borsozzuk. Kis darabokat szaggatunk
ki és gombóccá formázzuk.
A húsból is annyi gombócot készítünk amennyi sajtgolyónk van. A húsgolyót tenyerünkön, olajos kézzel ellapítjuk, és a közepébe helyezzük a sajtos tölteléket.
Majd lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk és forró zsiradékban kisütjük.
Pityóka
pürével, káposztasalátával tálaltam, de más köret is illik hozzá. Akár hideg
tálra is megfelel.
kemirvi5
VálaszTörléssight care
cialis 5 mg satın al
viagra sipariş
cialis 20 mg eczane
cialis 100 mg
kamagra 100 mg
glucotrust official website