2016. március 9., szerda

Rántott gombafejek, párolt rizzsel



Hozzávalók:

Csiperkegomba
Liszt
Tojás
Zsemlemorzsa
Fűszerek: só, bors, paprika

Étolaj a sütéshez

A gombafejeket megtisztítom, héját lehámozom, alapos mosás után, szűrőben lecsepegtetem.
Só, bors, fűszerpaprika keverékével megszórom, lisztbe majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatom, és bő nem túl forró olajban szép arany barnára sütöm.

Párolt rizzsel tálalom, receptjét Itt olvashatod.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretjük a gombát! Eddig mindig felaprítva rántottam ki, de ki fogom próbálni így is! Nagyon finom lehet!

    VálaszTörlés
  2. Én is készítettem felszelve is, a férjem inkább úgy szereti, én meg egészben. Nagyon finom, így is úgy is:))

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...