2014. február 15., szombat

Zöldséges ragú,belsőségekkel


Hozzávalók:
•3-4 csirke belsősége (zúza, szív, máj), vagy 1 kg üzleti zúza
•2 fej vöröshagyma apróra vágva
•2 kisebb piros/zöld kaliforniai paprika
•Fél kg (2 nagyobb) burgonya felkockázva
•2 kisebb sárgarépa apróra vágva
•1 petrezselyem apróra vágva
•4 gerezd fokhagyma finomra aprítva
•Só, őrölt bors,
•2 zellerszál apróra vágva
•olaj

A zúzát egy tálban összeforgatom a fűszerekkel. Serpenyőben felforrósítom az olajat, egy percig pirítom benne a fokhagymát, majd hozzáadom a zúzát, a zöldségeket, és felöntöm annyi vízzel, amennyi ellepi. Fedő alatt párolom, hozzáadom a burgonyát, és még fél órát főzöm, vagy ameddig a burgonya elkészül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...