2014. február 15., szombat

Szőlő kompót


Nagy szemű szőlőt megtisztítunk, megmossuk, lecsurgatjuk, üvegekbe rakjuk.

Az üvegeket feltöltjük vízzel, a vizet visszamérjük, minden liter vízhez 60 dkg cukrot adva, szirupot főzünk. Az üvegeket a forró sziruppal feltöltjük,nagyon kevés szalicilt szórunk rá, lekötjük és forrástól számítva 10 percig, gőzöljük. Az edényben hagyjuk kihűlni.

5 megjegyzés:

  1. Rozi a receptjével menjen a feneben. Eleg ha szavaznak nekunk meg az eteluket is egyuk. FUJ?FUJ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Rozsa!
      Nem értem mi a baj???

      Törlés
  2. Kedves Rózsa! Ajánlom a pszihiátrát, bár azt hiszem, ilyen súlyos esettel már nem is foglalkoznak. Csak az erdélyi medvéknek adják játszani

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Aki nem akarja enni az ételüket görgessen tovább,itt nem politizálunk,nem az az oldal !!!!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...