2014. február 13., csütörtök

Piros arany paprika krém



PIROS ARANY PAPRIKA KRÉM

Hozzávalók:
12 db piros paradicsompaprika
12 db piros paprika
6-8 db piros csípős paprika
6-8 fej hagyma
1 nagy fej zeller gumó vagy 2 kisebb
1 fél liter paradicsomlé
1 borospohár cukor
2 dl ecet
só,bors ízlés szerint,szalicil.

 A hozzávalókat húsdarálón ledaráljuk, jó sűrű pépesre megfőzzük.Üvegekbe rakjuk,tetejére szalicilt teszünk,és száraz dunsztba tesszük.

2 megjegyzés:

  1. "A hozzávalókat húsdarálón ledaráljuk..." pl. az ecetet, sót, cukrot. ��
    Nem derül ki, az elkészítés melyik fázisában keverjük össze a hozzávalókat, amit egy profi lehet, hogy tud, de neki nincs szüksége receptre; akinek meg szüksége van, az találgatja...
    Elég hányaveti módon van megírva, lapozok...

    VálaszTörlés
  2. Zoltán!
    Az ecetet, sót, cukrot én nem szoktam darálni, de ha neked úgy tetszik, tedd azt! Mikor minden zöldséget ledaráltál, hozzáteszed a paradicsomlevet és a többi hozzávalót, lassú tűzön addig főzöd amíg jó pépes lesz.

    Én így kaptam a receptet, nem változtattam rajta, de ha valaki kérdez, szívesen válaszolok.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...