2014. március 9., vasárnap

Erdélyi csorba



Hozzávalók :
50 dkg disznóhús de lehet bármilyen húsból készíteni
1 fő hagyma
pirospaprika
2 db murok
2 db petrezselyem
1 kisebb karalábé
pár darab burgonya
1 zöld paprika
1 paradicsom
pár darab zöld paszuly,zöld borsó
só,bors,olaj,bors magic(leves savanyításához,delikát termék)

Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát,paprikázzuk,beletesszük a kockákra vágott húst és megfőzzük.Egy másik edényben odatesszük az apróra vágott murkot,petrezselymet,karalábét,borsót,zöld paszulyt,apró kockákra vágott zöldpaprikát,burgonyát és sós vízben megfőzzük.Amikor mindkettő elkészült,összevegyítjük és annyi vizet öntünk hozzá hogy jó híg leves legyen.Ezután ízesítjük törött borssal,csípős paprikával,savanyítjuk borssal,esetleg citromlével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...