Hozzávalók:
50- 60 dkg csirkemáj
2 csapott evőkanál zsír
3 fej hagyma
3 nagyobb gerezd fokhagyma
Fűszerek: só, bors, pirospaprika
Egy serpenyőben a zsíron megfonnyasztjuk a fokhagymát, minél vékonyabbra fél karikákra megvágott hagymát, rárakjuk a félbevágott csirkemájat.
Fűszerezzük, só, bors, pirospaprika. (Aki szereti, tehet rá egy kevés majoránnát és őrölt köményt)
Néhányszor megkeverve
addig pirítjuk, amíg már nem látszódnak a véres részek, utána egy kevés vizet
öntünk hozzá, épp hogy ellepje és lassú tűzön készre főzzük.
Párolt rizzsel tálaltam,
de lehet bármilyen krumplival, galuskával és csak egyszerűen friss kenyérrel fogyasztani.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése