Hozzávalók:
1 db.1,5 kg-os nyuszi húsos részei
6 nagyobb gerezd fokhagyma
Fűszerek: só, bors, paprika keverék.
A fokhagymát áttörtem, egy kevés sóval pépesítettem és kevés
étolajjal higítottam.
A felszeletelt nyúldarabkákat megszórtam, só, bors,
fűszerpaprika keverékével, és mindeniket alaposan bekentem az olajos fokhagymás péppel. Tálba raktam és másnapig hűtőben érleltem.
Másnap sütőzacskóba raktam, zacskóstól tepsibe tettem,
bekötöttem a zacskó száját, felül pár helyen megszurkáltam, és 200 fokra
előmelegített sütőben 50 percig sütöttem. Kivettem a sütőből, kivágtam a
zacskót meglocsoltam a saját levével, és visszatettem, amíg szép pirosra sült.
Leveles krumpli -val savanyúsággal tálaltam.
A leveles krumpli készítését a linkre kattintva olvashatod.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése