Hozzávalók személyenként:
2 alsó házilag nevelt csirkecomb
3 db krumpli
Vöröshagyma
Pirospaprika
Fűszerek: só, bors, pirospaprika.
Étolaj
A csirkecombokat só, bors, paprika keverékével bedörzsöljük,
tálba rakjuk, kevés olajjal meglocsoljuk, és jól beleforgatjuk.
Hagyjuk állni, amíg a zöldségeket előkészítjük.
A krumplit megtisztítjuk, és hasábokra vágjuk, beletesszük a
jénaiba, megsózzuk, kevés étolajat öntünk rá és beleforgatjuk, hogy mindenhol
érje az olaj.
A paprikát megmossuk, felkarikázzuk, majd a karikára vágott
hagymával a krumplira rakjuk.
Erre jönnek a csirkecombok
Aztán befedjük alufóliával és 200
fokra előmelegített sütőben 50 percig, sütjük, majd levesszük a fóliát és hagyjuk
a sütőben, amíg a combok szép pirosra sülnek.
Vegyes savanyúságot kínáltam
hozzá.
Nagyon finom egytálétel, hamar van az odakészítése, aztán a
sütő a többit elintézi.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése