Csirke zúza, szív, máj
4-5 nagyobb fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
1 kaliforniai paprika
Só, bors,fűszerpaprika
Olaj vagy zsír.
A megmosott zúzákat darabokra vágjuk, hozzátesszük a
szíveket, kevés zsiradékon elősütjük. A hagymát vékony fél karikákra vágjuk, a
paprikát vékony csíkokra, hozzátesszük a zúzákhoz, hozzáöntünk kevés forró vizet,
és fedő alatt pároljuk, amíg a zúzák megpuhulnak, akkor hozzátesszük a négy darabba
vágott májat, ha szükség, még öntünk vizet alá, ízlés szerint fűszerezzük, a
sót csak az utolsó percekben adjuk hozzá, belekeverjük az összezúzott
fokhagymát, tehetünk hozzá egy kevés Erős Pistát, és zsírjára sütjük.
Krumplipürével vagy bármilyen krumpli körettel, puliszkával, tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése