A konyhakészre előállított csirkecombokat, só, bors, paprika
keverékével megszórjuk, szitára rakjuk szikkadni. Félóra elteltével, lisztbe,
felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, és bő, forró olajban, a tüzet
mérsékelve mindkét oldalukat szép aranybarnára sütjük.
Törlőpapírra vagy szitára szedjük ki, hogy a fölösleges olaj
lecsepegjen.
Krumplisalátával tálaljuk.
KRUMPLISALÁTA
10 db közepes nagyságú krumpli
4 db tojás
1 nagyobb fej lilahagyma
2 db csemegeuborka
2-3 szelet eltett paradicsompaprika (gogos)
Olaj, só, bors.
A krumplit héjában megfőzzük. A tojásokat is keményre
főzzük.
A lilahagymát megpucoljuk, és vékony szeletekre vágjuk, az
uborkát és paradicsompaprikát kisebb darabokra vágjuk.