Hozzávalók:
250-300 g
füstölt főtt sonka
1 nagyobb fej hagyma
1 kisebb pirospaprika
Só, bors
Reszelt sajt a tetejére
Olaj
A tésztát sós vízben puhára főzzük, levétől leszűrjük.
Az apró kockákra felvágott hagymát kevés olajon üvegesre
pároljuk, hozzáadjuk a csíkokra megvágott paprikát, kevés ideig együtt
dinszteljük, majd hozzátesszük a kockákra megvágott sonkát, és pár percig
együtt pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk és hozzátesszük az előzőleg megfőtt, levétől
lecsepegtetett tésztát és jól összeforgatjuk.
Forrón tálaljuk, és a tetejét meghintjük reszelt sajttal és hagyjuk,
amíg szépen ráolvad a forró tésztára.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése