2014. február 3., hétfő

Rántott káposzta csülökkel



Hozzávalók :
1 nagy fej friss káposzta
1 füstölt csülök
1 fej hagyma
só,bors ,pirospaprika ,tejföl .

A füstölt csülköt többszöri átmosás után kuktában,babél leveles ,borsos,fokhagymás vízben jó puhára főzöm.
A káposztát legyalulom és enyhén besózom.
Az apró kockára vágott hagymát zsiradékon megdinsztelem,megszórom pirospaprikával,hozzáteszem a kicsavart káposztát ,mindig kis vizet öntve alá lefödve ,gyakori kevergetéssel puhára párolom.

A csülköt felszeletelem ,a káposztát forró tálra rakom,ráteszem a csülköt és tejföllel tálalom

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm a sok finom, hagyományos erdélyi receptet! Gyakran látogatom a blogot, mindig finom lesz az étel, amit a receptek szerint készítek.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is köszönöm a látogatásod, örülök, hogy felkeresel és kipróbálsz a receptek közül.

      Törlés