Hozzávalók :
1 nagy fej friss káposzta
1 füstölt csülök
1 fej hagyma
só,bors ,pirospaprika ,tejföl .
A füstölt csülköt többszöri átmosás után kuktában,babél leveles ,borsos,fokhagymás vízben jó puhára főzöm.
A káposztát legyalulom és enyhén besózom.
Az
apró kockára vágott hagymát zsiradékon megdinsztelem,megszórom
pirospaprikával,hozzáteszem a kicsavart káposztát ,mindig kis vizet
öntve alá lefödve ,gyakori kevergetéssel puhára párolom.
A csülköt felszeletelem ,a káposztát forró tálra rakom,ráteszem a csülköt és tejföllel tálalom
Köszönöm a sok finom, hagyományos erdélyi receptet! Gyakran látogatom a blogot, mindig finom lesz az étel, amit a receptek szerint készítek.:)
VálaszTörlésÉn is köszönöm a látogatásod, örülök, hogy felkeresel és kipróbálsz a receptek közül.
TörlésMitől rántott?🙄
VálaszTörlés